Euro 37,19
Dolar 34,24
Sterlin 44,72
Altın 2.987

%1150 rekor bedelsiz onaylanacak mı! TAM 2.6 MİLYAR TL

%1150 rekor bedelsiz onay bekliyor! TAM 2.6 MİLYAR TL! Birçok şirket sermaye artırımı kararı verdi bunların bazıları onaylanırken bazıları ise hala SPK'dan onay bekliyor.

Resim UuWD6C5FY7
Google News

ŞİRKET: #AHGAZ Ahlatçı Doğal Gaz

ORAN: %1150

TUTAR: 2.600.000.000 TL

Ahlatçı Doğal Gaz, sermaye artırımı kararının onayı için SPK'dan bekleyen şirketler arasında yer alıyor. Şirket, kayıtlı sermaye tavanını aşarak 2.6 milyar TL'lik sermaye artırımı yapacak. Bu artırımın %1150'si bedelsiz olarak gerçekleşecek ve artırılan sermaye payları da pay sahiplerine oranında dağıtılacak. Şirketin ilgili merciler nezdinde başvurularının yapılması için gerekli tüm dökümanların hazırlanması da kararlaştırılmış.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<