Euro 37,06
Dolar 34,22
Sterlin 44,52
Altın 3.008

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Haydar Baş için taziye mesajı

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nede...

Resim FCIzEGF04k
Google News

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etmesinden büyük bir üzüntü duyduğunu ifade etti.

Baş'ın hem akademik yönüyle hem de siyasi kişiliğiyle hatırı sayılan, saygın ve değerli bir şahsiyet olduğunu belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

"Başta Sayın Haydar Baş olmak üzere, Kovid-19 hastalığından dolayı hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Ayrıca salgından etkilenip tedavi gören bütün vatandaşlarımıza şifa dileklerimle birlikte geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Kovid-19 hastalığından milletimizi ve tüm insanlığı esirgeyip korumasını Rabb'imden niyaz ediyorum."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<