Euro 37,11
Dolar 34,25
Sterlin 44,58
Altın 3.011

CHP, Kovid-19 nedeniyle milletvekillerinden personelini evden çalıştırmalarını istedi

TBMM (AA) - CHP Grup yönetimi, Kovid-19 vakaları nedeniyle milletvekillerinden Meclisteki personelini evden çalıştırmalarını istedi.CHP Grup yönetimince Kovid-19 salgını s&u...

Resim aKEUIY7g4C
Google News

TBMM (AA) - CHP Grup yönetimi, Kovid-19 vakaları nedeniyle milletvekillerinden Meclisteki personelini evden çalıştırmalarını istedi.

CHP Grup yönetimince Kovid-19 salgını sürecinde TBMM'de ortaya çıkan vakalar dikkate alınarak, Meclisteki personel yoğunluğunun azaltılmasının yararlı olacağı değerlendirildi.

Bu çerçevede milletvekillerine, "TBMM'deki Kovid-19 vakaları nedeniyle milletvekili personelinin evden çalışmalarının sağlanmasının uygun olacağı değerlendirilmektedir." mesajı iletildi.

Seval Ocak Adıyaman

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<