Euro 37,03
Dolar 34,23
Sterlin 44,44
Altın 3.015

Asgari Ücret İçin Son Toplantı Bugün Gerçekleşecek

Asgari Ücret Tespit Komisyonun son toplantısı bugün gerçekleşecek. 2021 yılında geçerli olacak asgari ücret belirlenecek.

Resim zwOrnqwJiG
Google News

Asgari Ücret Tespit Komisyonun son toplantısı bugün gerçekleşecek. 2021 yılında geçerli olacak asgari ücret belirlenecek.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, toplantı saat 10:30'da gerçekleştirecek.

Asgari ücreti, yasa gereği 5'er işçi, işveren ve devlet temsilcisi olmak üzere 15 kişiden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu belirliyor. Bu komisyonda, işveren tarafı ve işçi tarafını temsil eden komisyonlar mevcut ancak işçi tarafını temsil eden konfederasyonun yoğunluğu daha fazla.

Asgari ücret şu anda net 2,324 lira olarak uygulanıyor.

TÜİK'in açıkladığı asgari ücret beklentisi ve detayları için tıklayınız!

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<