Euro 37,12
Dolar 34,25
Sterlin 44,50
Altın 3.012

AK Parti'li Akbaşoğlu: Draghi diktatör görmek istiyorsa aynaya ve kendi tarihine baksın

TBMM (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu Twitter hesabından "#ErdoğanıDurduramazsınız" hashtagı ile yaptığı paylaşımda, "İtalya Başbakanı Draghi diktatör görmek isti...

Resim f817w5uPrJ
Google News

TBMM (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu Twitter hesabından "#ErdoğanıDurduramazsınız" hashtagı ile yaptığı paylaşımda, "İtalya Başbakanı Draghi diktatör görmek istiyorsa aynaya ve kendi tarihine baksın, bolca örneklerini görebilir. Milyonlarca mülteciye ev sahipliği yapan '#Erdoğan' tüm mazlum ve mağdurların vicdanıdır, sesidir, önderidir, bunu sakın unutma!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<