Euro 37,12
Dolar 34,25
Sterlin 44,50
Altın 3.012

AB'den Türkiye'ye kritik ziyaret

SON DAKİKA HABERİ: AB sözcüsü, AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in, 6 Nisan'da Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.

Resim lWtoDgrnjl
Google News

SON DAKİKA HABERİ: AB sözcüsü, AB Konseyi Başkanı Charles Michel'in ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in, 6 Nisan'da Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.

Reuters haber ajansının “son dakika gelişmesi” şeklinde servis ettiği haberde AB liderlerinin gelecek hafta Türkiye’ye geleceği belirtildi.

AB sözcüsü tarafından yapılan açıklamada AB Konseyi ve Komisyonu başkanlarının 6 Nisan’da Türkiye’ye geleceği vurgulanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecekleri kaydedildi.

Yapılan açıklamada başka bir detay verilmezken, Reuters haber ajansı bu adımın AB-Türkiye hattında ilişkilerin geliştirilmesi için atıldığını vurguladı.

Michel, geçen hafta yapılan AB Liderler Zirvesi sonrasında Türkiye'ye nisan ayı içinde ziyaret düzenlemek üzere Türk makamlarıyla temas halinde olduklarını açıklamıştı ancak ziyaretin tarihini söylememişti.

AB liderlerinin zirve toplantısında, ekonomi, göç, toplumlar arası temas ve seyahat gibi konularda Türkiye ile iş birliğinin güçlendirilmesi kararlaştırılmıştı.

(reuters-ntv)

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<