Enflasyondan korumanın yolu artık Kripto
Dünyada enflasyon geçici olmaktan çıktıkça, deflasyonist varlıklar birikimleri korumak için gerekli hale geliyor. Dünya eko...
Dünyada enflasyon geçici olmaktan çıktıkça, deflasyonist varlıklar birikimleri korumak için gerekli hale geliyor.
Dünya ekonomisi bir pandemi ile uğraşmaktan daha normal operasyonlara geçerken, enflasyon bir zamanlar geçici olarak görülüyordu. Ne yazık ki, birçok vatandaş gıda, tuvalet malzemeleri ve diğer ihtiyaç maddelerinin fiyatlarında ve buna uygun olmayan ücretlerde bir artış gördüğünden, enflasyon düşme anlamında en ufak bir azalma göstermedi. O zamandan beri birçok ekonomist, enflasyonun yeni yıla kadar uzun süre devam edebileceğini kabul etti.
Enflasyonun kendisi, yalnızca hükümet harcamalarındaki artışların öncülük ettiği hızlı bir toparlanma ile karşılanacak, ekonomik bir gerilemeye hazırlanan dünyanın bir ürünü olacaktır. İşletmeler o zamandan beri tedarik zincirleri üzerinde dalgalı bir etkiye sahip olan bu talebi karşılamak için hızla uyum sağlamak zorunda kaldılar. Büyük tedarik kıtlığı nedeniyle, birçok işletme bu maliyetlerin bir kısmını son tüketiciye aktarmak zorunda kaldı ve insanların tasarruf hesaplarının değeri azalmaya başladığından çok gerçek bir sorun ortaya çıktı.
Bu nedenle, deflasyon temelli veya zamanla arzı azalan varlıklar, bir kişinin servetinin korunmasında önemli hale geldi. Bu doğrudur, çünkü arz azaldıkça talep ve fiyat orantılı olarak artar. GOMA Finance , sürekli azalan arzı sürdürmeye devam eden bu varlıklardan biridir. Tokenin kendisi Haziran 2021'de maksimum 1000 trilyon arz ile başladı. Şimdi, sadece beş ay sonra, GOMA tokenlarının %90'ı dolaşımdan yakıldı ve arzın yalnızca %10'u kaldı. Bu nedenle, kullanıcılara varlıkları elinde bulundurarak, çiftçiliğe katılarak veya GOMA'nın DeFi platformu aracılığıyla yaparak kazanmaları için daha fazla fırsat verilir.
Bir proje ekibi üyesi, GOMA token ihtiyacının “enflasyonun geçici olmaktan daha fazlası olduğunu kanıtlıyor” olarak ortaya çıktığını ve “deflasyonist varlıkları gerekli hale getirdiğini” paylaşıyor.
Kitleler için DeFi
Birçok kişi DeFi'nin karmaşık, riskli ve topluluk odaklı olmadığına inanmaya devam ederken, GOMA, hiperenflasyonist belirteçleriyle merkezi olmayan finans kavramını yeniden tanımlamayı hedefledi. GOMA belirteci, token içi yakma ve yeniden dağıtım özellikleriyle oluşturulmuştur; burada GOMA'nın alım ve satımları dahil her işlemin %3'ü, uzun vadeli elde tutmayı teşvik etmeyi amaçlayan bir yapı olan GOMA sahiplerine yeniden dağıtılır. Kullanıcılar için bu, ne kadar çok GOMA tutulursa, o kadar fazla geri alacakları ve hak kazandıkları pasif gelir miktarının o kadar yüksek olacağı anlamına gelir.
Belirteç, yalnızca 32.000 sabit maksimum arza sahip olan TORII gibi diğer sınırlı tedarik belirteçlerini aktif olarak stake etmek için de kullanılabilir. TORII'nin , Ethereum ( ETH ) blok zincirinde yalnızca BSC için çalışan ve 36.666 sabit arz ile çalışan bir grup protokol olan Yearn Finance ile karşılaştırılabilir olduğu söyleniyor . GOMA sahipleri için bu, aynı anda GOMA'larını artırabilecekleri ve bir kısmını TORII kazanmak için stake edebilecekleri anlamına gelir.
Hızla büyüyen bir topluluk
GOMA Haziran 2021'de kurulduğundan beri ekip, on binlerce destekleyici ekip üyesinden oluşan bir Telegram topluluğu ve ilk madeni paranın 0,00000000029 $'dan piyasaya sürülmesinden bu yana %376.000 artış olduğunu bildirdi. Ekip, aynı büyüme seviyelerini sürdürmeye devam etmek için, NFT'lerin oluşturulmasını hızlandıran bir platform olan TORII Finance ve STEM.xyz ile stratejik ortaklıklar arıyor.
Bu büyüme fırsatları arasında platform, topluluklarını GOMA NFT pazarının piyasaya sürülmesine, yeni stratejik ortaklıkların eklenmesine, tokenin Agareum'daki yeni borsalarda ve oyunlarda piyasaya sürülmesine dikkat etmeye teşvik ediyor.
Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/borsmetrecomtrFacebookTwitterWhatsAppMessengerLinkedInCopy LinkEmailPaylaşFacebookTwitterWhatsApp