Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

Yapı Kredi Bankası zor anlar yaşattı!

Yapı Kredi Bankası zor anlar yaşattı! Pos cihazları ve mobil bankacılık sistemlerine ulaşılamadı! Yapı Kredi Bankası zor anl...

Resim r4IvVanilN
Google News

Yapı Kredi Bankası zor anlar yaşattı! Pos cihazları ve mobil bankacılık sistemlerine ulaşılamadı!

Yapı Kredi Bankası zor anlar yaşattı!

Koç Holding’in finans sektöründe faaliyet gösteren iştiraki Yapı Kredi Bankası’nın internet sitesi ile mobil uygulamaları devre dışı kaldı.

Müşterilerin para transferi ve fatura ödeme başta olmak üzere diğer bankacılık işlemleri aksadı. POS sistemi de çöktüğü kredi kartı ile ödemeler durdu.

Binlerce müşterinin mağduriyeti devam ederken, Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğü şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı. Yedek sistemlerin devreye alınması ile krizin kısa süre içerisinde çözüleceği ifade ediliyor.

BDDK ARIZAYA MÜDAHALE ETTİ

Türkiye saati ile 11.05 itibarıyla iç bir bankacılık işlemi yapılamıyor. Kredi kartları ve işyerlerindeki POS cihazları da devre dışı kaldı. Otomatik para çekme makineleri (ATM) de çalışmıyor.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Yapı Kredi’deki sistem krizine müdahale etti. BDDK uzmanları Yapı Kredi sisteminde incelemeler yapıyor.

Kronos’un edindiği bilgiye göre Türkiye saati ile 13.30’da sistem arızası giderilirken, bankacılık işlemlerine tahakkuk etmeye başladı.(kronos36)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<