Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

THY 17 bin TL maaş ile 2.200 personel alımı yapacak

Devlet eliyle gerçekleştirilen kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımları devam ederken, bir diğer taraftan Türk Havayolları (THY) personel alımları da devam ediyor.

Resim HoOVMM0Als
Google News

Devlet eliyle gerçekleştirilen kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımları devam ederken, bir diğer taraftan Türk Havayolları (THY) personel alımları da devam ediyor.

Kurum tarafından yayınlanan personel alım ilanına göre THY 14 yeni rota oluşturmak üzere çalışmalara başladı ve bu nedenle de personel kadrosunu genişletmek istiyor. THY bünyesinde 17 bin TL maaş ile çalışmak isteyen vatandaşlar THY personel başvuru araştırmalarına devam ediyor.

Yayımlanan personel alım ilanına göre THY bünyesinde 17 bin TL maaş ile 2.200 personel alımı gerçekleştirilecek. Hangi branşlarda alım yapılacağı ve başvuru şartları da belli oldu. THY bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar nasıl başvuruda bulunabilecek? THY personel alımı başvuru şartları neler? İşte detaylar…

17 BİN TL MAAŞ İLE İSTİHDAM EDİLECEK

Geçtiğimiz dönemlerde daha önce birçok personel alımı ilanı yayınlayan ve bu ilanlar üzerinden binlerce personeli istihdam etmeye başlayan Türk Havayolları, önümüzdeki aylarda 14 yeni rota oluşturacak ve kurum bunun için personel alım ilanını duyurdu. Bu kapsamda THY 17 bin TL maaş ile 2.200 personel alacak. Söz konusu personel alımlarında THY 700 pilot, 1.000 kabin memuru ve 500 uçak bakım personeli ile toplamda 2.200 personel alımı gerçekleştirecek. Konuya ilişkin önemli açıklama THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı’ndan açıklama geldi.

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı söz konusu açıklamasında “THY ailesi olarak büyümeye devam ediyor. Büyüdükçe daha çok memur ve personele ihtiyaç duyduğumuz için biz de 17 bin TL maaş ile THY bünyesine 2.200 memur alımı yapacağız” sözlerini dile getirdi. Söz konusu personel alımlarına aranan şartlar şöyle:

  • İyi derecede İngilizce biliyor olmak,
  • Ön lisans mezunu olmak,
  • Görevi yapmaya engel sağlık sorununun olmaması,
  • Uçuşlarda yabancı dil şartını karşılayabiliyor olmak,
  • Simülatör harici 500 saatlik uçuş saatini tamamlamış olmak.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
thy thy
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<