Euro 37,18
Dolar 34,13
Sterlin 44,59
Altın 2.991

TCMB'den iki büyük izin!

TCMB'den iki büyük izin! TCMB  Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ ile Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri'ne izin verdi. Detaylar haberimizde!

Resim xO43rTNfWN
Google News

TCMB'den iki büyük izin! TCMB  Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ ile Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri'ne izin verdi. Detaylar haberimizde!

TCMB'nin, A Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ ile Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ'ye elektronik para kuruluşu olarak faaliyet göstermesine izin verilmesine dair kararlar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Karara göre, A Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri AŞ ile Papel Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ, ödeme hizmetleri ile elektronik para ihracı hizmetlerini sunacak. Bu kapsamda şirketler, elektronik para kuruluşu olarak faaliyet gösterecek.

Söz konusu kararlar, Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun uyarınca alındı.(haberturk)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<