Euro 37,16
Dolar 34,16
Sterlin 44,51
Altın 2.985

TBMM'de ki görüşmelere ilişkin Binance TR'den açıklama

Global anlamda en fazla hacmi olan kripto para borsası olan Binance'in Türkiye şirketi olan, Binance TR TBMM’de gerçekleşen kripto para düzenlemesine ilişkin görüşme...

Resim rT0idPC5on
Google News

Global anlamda en fazla hacmi olan kripto para borsası olan Binance'in Türkiye şirketi olan, Binance TR TBMM’de gerçekleşen kripto para düzenlemesine ilişkin görüşme hakkında bir açıklama yayımladı.

Her türlü katkıya varız!

“Bugün, Binance TR ekibi olarak AK Parti Grup Başkanvekili Sn. Mustafa Elitaş ve değerli çalışma arkadaşlarıyla kripto varlıklara ilişkin olası düzenleme çalışmalarına katkı sunmak ve bu konuda her türlü desteğe hazır olduğumuzu bildirmek amacıyla bir araya geldik.

Görüşmede, olası düzenleme hakkında dünyadan en iyi uygulama örneklerine dayanan düzenleme önerilerimizi sunma ve bunları istişare etme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz.

Bizleri kabul eden Sn. Mustafa Elitaş ve ekibine misafirperverlikleri için teşekkürlerimizi sunar; kripto varlıklara ilişkin düzenlemenin ekosistemi büyütmesi ve güçlendirmesini temenni eder ve bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazır olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Elitaş, geçtiğimiz günlerde bu görüşme hakkında yaptığı açıklamada, Binance ve BtcTurk’ün temsilcileriyle görüşeceğini bildirmişti. Daha önce de farklı günlerde kripto para sektöründen bazı isimlerle bir araya gelen Elitaş, “Kimseyi tedirgin etmeden, korkutmadan ama kimsenin de mağdur olmasına izin vermeden bu düzenlemeyi bir an önce yapmamız gerektiği kanaatindeyim.” demişti.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<