Euro 37,21
Dolar 34,28
Sterlin 44,76
Altın 2.979

SPK'dan sert açıklama !

SPK dün gece geç saatlerde bir açıklamada bulundu. Kurul, Borsa İstanbul hakkında basında çıkan çeşitli söylentiler üzerine böyle bir açıklama yapma gereği duyduğunu bildirdi.

Resim mfz3O8Titd
Google News

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerle ilgili olarak ortaya atılan bazı haberler ve söylentilerin doğru olmadığını açıkladı.

Kurul, piyasanın tamamen şeffaf ve güvenilir olduğunu vurgulayarak, yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunmasının kendilerinin önceliği olduğunu belirtti.

Ayrıca, borsa işlemlerinde güven ve huzuru bozacak hareketlerin tespit edilmesi durumunda gerekli cezai işlemlerin hızla uygulanacağı konusunda yatırımcılara güvence verdi.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<