Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

Son dakika: Nobel Tıp Ödülü'nün sahibi belli oldu!

2022 Nobel Tıp Ödülü'nün sahibi belli oldu. Nobel Tıp Ödülü'nü bu sene İsveçli biyolog Svante Paabo kazandı. Nobel Tıp Ödül...

Resim Hn8AHu9iaz
Google News

2022 Nobel Tıp Ödülü'nün sahibi belli oldu. Nobel Tıp Ödülü'nü bu sene İsveçli biyolog Svante Paabo kazandı.

Nobel Tıp Ödülü sahibini buldu. İsveçli bilim insanı Svante Paabo Nobel Tıp Ödülü'nü "Soyu tükenmiş homininlerin genomları ve insan evrimi ile ilgili" çalışmaları nedeniyle aldı.

Nobel Tıp Ödülü, 2022 Nobel Ödülleri'nin açıklanan ilk ödülü oldu.

nobel tıp

Geri kalan kategorilerdeki ödüller de bu hafta içinde sırayla açıklanacak.

Bilim dünyasının en prestijli ödülü olan Nobel, İsveç'in Karolinska Enstitüsü'nün Nobel Meclisi tarafından veriliyor ve ödül 10 milyon İsveç kronu değerinde.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
https://youtu.be/p9QZmxKW3fQ
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<