Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

SON DAKİKA: Hazine ve Maliye Bakanlığı'dan basın açıklaması!

SON DAKİKA: Hazine ve Maliye Bakanlığı'dan basın açıklaması! Hazine ve Maliye bakanlığından kripto para açıklaması geldi! SO...

Resim EwjVn9yh66
Google News

SON DAKİKA: Hazine ve Maliye Bakanlığı'dan basın açıklaması! Hazine ve Maliye bakanlığından kripto para açıklaması geldi!

SON DAKİKA: Hazine ve Maliye Bakanlığı'dan basın açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Finansal İstikrar Komitesi’nin üçüncü toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan basın açıklaması şu şekilde;

"Finansal İstikrar Komitesi'nin 3. Toplantısı 11 Mart 2022 Cuma günü, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Dr. Nureddin NEBATİ başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda, Rusya Federasyonu ve Ukrayna arasındaki gelişmelerin finansal sistemimize olası yansımaları detaylı şekilde irdelenmiş ve finansal istikrarın korunması adına yeni politika önerileri değerlendirilmiştir.

Kripto varlıklara ilişkin düzenleme çalışmaları hakkında Komite'ye bilgi verilmiştir. TROY ödeme sisteminin geliştirilmesi ve kullanım alanlarının yaygınlaştırılması adına bir yol haritasının belirlenmesi yönünde görüş birliğine varılmıştır.

Finansal İstikrar Komitesi ve çalışma grupları, yerel ve küresel gelişmeleri takip edecek ve düzenli toplantılarla finansal sistemimizin istikrarının korunarak sağlıklı gelişimi için güven ortamını desteklemeye devam edecektir."

https://twitter.com/HMBakanligi/status/1502350169056157699

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz=> https://t.me/paraajansi

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<