Euro 37,19
Dolar 34,24
Sterlin 44,72
Altın 2.987

Son dakika! Güncel altın fiyatları

Son dakika! Güncel altın fiyatları. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 20 Ekim 2022 Perşembe günü hafta içerisinde yaşanan düşünün etkilerini yaşamaya devam ediy...

Resim v2MdNWqHdt
Google News

Son dakika! Güncel altın fiyatları. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günü olan 20 Ekim 2022 Perşembe günü hafta içerisinde yaşanan düşünün etkilerini yaşamaya devam ediyor.

Hafif çaplı düşüşün gerçekleştiği haftada altının gramı bin lira seviyesinden oldukça uzaklaştı. Peki, bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte 20 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın yatırımcısının ilgiyle takip ettiği ons altın iç piyasadaki altın fiyatlarını etkilemeyi sürdürüyor. Hafta açılışında altının onsunun yarım puanlık bir yükselişle bin 652 dolar seviyelerine yükselmesinin ardından gözler iç piyasadaki güncel rakamlara çevrilmişti. Haftanın üçüncü işlem günündeyse ons altın yeniden bin 644 dolar seviyelerine gerilemişti. 20 Ekim 2022 Perşembe günü bu seviyenin de altına geçildi ve ons altın bin 627 dolara kadar geriledi.

GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

20 Ekim 2022 Perşembe günü altının gram fiyatı 970 liradan işlem görüyor. Altının gramının bin lira seviyesini aşması için ons altında ya da dolar kurunda yukarı yönün sürmesi gerekecek.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Haftanın dördüncü işlem gününde çeyrek altın alış fiyatı bin 612 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 638 lirada konumlandı.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 6 bin 622 liradan geri alınırken 6 bin 722 liradan da satışa sunuluyor.(cnn)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Son dakika! Güncel altın fiyatları

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<