Euro 37,19
Dolar 34,24
Sterlin 44,72
Altın 2.987

Shiba Inu(SHIB) dev borsaya giriş yapıyor!

İspanya merkezli kripto para borsası Bit2Me, şaka amaçlı kurulan bu kripto parayı borsasında destekleyeceğini duyurdu. Bu destek Dogecoin’den 3 ay sonra gelirken, borsanın süre...

Resim muIVutahP2
Google News

İspanya merkezli kripto para borsası Bit2Me, şaka amaçlı kurulan bu kripto parayı borsasında destekleyeceğini duyurdu. Bu destek Dogecoin’den 3 ay sonra gelirken, borsanın süreçte hazırlıklarını tamamladığı biliniyor.

Bit2Me, 2014 yılında kurulan İspanya’nın en büyük kripto para borsalarından biridir. Yıllık %1.200 oranında büyüyen kripto para borsası, Eylül ayında kendi kripto para birimi B2M’i piyasaya sürdü ve ICO’da 23.9 milyon dolar topladı. Avrupa pazarında en büyük kripto para borsalarından biri olan Bit2Me ilginç bir şekilde ICO 3 dakikadan kısa sürdü. Çıkardıkları bu tokenin "Bit2Me Card" üzerinde çalışmak üzere geçtiğimiz Ağustos ayında Mastercard’ın eski başkanı olan Baldomero Falcones ile masaya oturduğu da biliniyor. Yapılan bu anlaşma, şirketin erişimini İspanya’nın ötesine genişletme çabalarından biriydi.

Shiba Inu(SHIB) daha fazla Avrupalı yatırımcıya ulaşacak.

Bit2Me listesiyle Shiba Inu daha fazla Avrupalı kullanıcıya ulaşacak. Geçtğimiz Kasım ayında Coinbase Pro, kullanıcılarının İngiliz sterlini ve euroya karşı Shiba Inu ticareti yapmasına izin vermişti. Shiba Inu(SHIB) yükselmesinde büyük payı olan Kraken borsasında listelenmesi büyük bir yankı uyandırmıştı. Shiba Inu(SHIB), düne göre %1.47 düşüş ile $0.00003302'den değer görüyor.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<