Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

Sağlık personeline ek ödeme yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlandı, emeklilere 5000 tl ödeme bugün başlıyor

Meclisten Onaylanan Emekli Ödemesi Limitleri 5000 TL Oldu! 3 Banka Bugün Ödemeye Başladı. Sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin hazırlanan 'Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yöne...

Resim 1bzN4O9R3U
Google News

Meclisten Onaylanan Emekli Ödemesi Limitleri 5000 TL Oldu! 3 Banka Bugün Ödemeye Başladı. Sağlık personelinin özlük haklarına ilişkin hazırlanan 'Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği' Resmi Gazete' de yayımlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yönetmelik dili hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme her ayın 15'inde yapılacak. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı

Sağlık çalışanlarının özlük haklarına dair hazırlanan 'Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği' Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı. Bakan Koca, sağlık çalışanlarının özlük haklarına ilişkin hazırlanan "Sağlık Bakanlığı Ek Ödeme Yönetmeliği "nin Resmi Gazete 'de yayımlandığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin sosyal medya hesabından, "Sağlık Personeline Döner Sermaye Ek Ödemesi Yönetmeliği Resmi Gazete 'de yayınlandı. 'Yönetmelik dili' hepimiz için açık olmayabilir. Günlük hayata tercüme her ayın 15'inde yapılacak. Hayırlı olsun." paylaşımında bulundu.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1557883998352904198?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1557883998352904198%7Ctwgr%5E107fc8077f229c70451c5150ff24fa502a92837c%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.haberturk.com%2Fson-dakika-haberi-saglik-personeline-doner-sermaye-ek-odemesi-yonetmeligi-resmi-gazete-de-yayimlandi-3484614

Sağlık Bakanı Koca, "Kitap gibi sağlam yönetmelik! Tıkla oku" ifadelerini kullanarak yayımlanan yönetmeliğin internet sitesi linkini de paylaştı.

Meclisten Onaylanan Emekli Ödemesi Limitleri 5000 TL Oldu! 3 Banka Bugün Ödemeye Başladı

Emekli maaş hesabınız üzerinden 5000 TL’ye kadar ödeme almak istiyorsanız başvurularınızı gerçekleştirerek, hemen işlemlerinizi yapabilecek ve 3 banka üzerinden 5000 TL ödemeyi hesabınıza yaptırabileceksiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvurularda, nakit ihtiyacı olan kişileri aynı gün içinde ödemeler yapılmaktadır.

Emekli olan kişiler, ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirmek için hızlı bir şekilde işlemlerini yaparak, kredi kullanabilmektedirler. En yakın banka şubesine giderek kredi almak isteyen vatandaşlara 5000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sağlanmaktadır. Emekli maaş hesabını, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinde ise 5000 TL için başvuruda bulunabilirsiniz.

Emekliye 5000 TL ödeme

Emekli maaş alan vatandaşlar, 5000 TL’ye kadar ödeme almak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirerek, bankaların işlemlerini yaparak hızlı bir şekilde nakit kredi kullanabilmektedirler. Emekli maaş alan vatandaşlar, 5000 TL’ye kadar almış oldukları bu ödemeler ile birlikte hesaplarına artı para veya kredi kullanabiliyorlar.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı ile birlikte internet bankacılığı uygulamalarına girerek ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, 5000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredili mevduat hesabı kullanmak istiyorsanız da hesabınıza artı para olarak 5000 TL ödeme alırsınız.

Kredili mevduat hesabı başvurusunda bulunmak isteyen kişiler bu parayı geri ödemesini 12 ay vadeye kadar bölerek de taksitli nakit avans olarak da kullanabilmektedirler. Emekli maaşınızı ilk defa Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerine taşımanız durumunda sizlere devlet destekli olarak 5000 TL ile 50000 TL arasında devlet destekli krediler verilmektedir. (habertürk haberkolik)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
sağlık sağlık
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<