Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

Rusya'dan petrol ambargosu

Rusya'dan petrol ambargosu. Rusya Dışişleri Bakanlığı, tavan fiyat uygulayacak ülkelere petrol ihraç edilmeyeceğini açıkladı. "Rus petrolü için teklif edilen tava...

Resim i4E77AlmII
Google News

Rusya'dan petrol ambargosu. Rusya Dışişleri Bakanlığı, tavan fiyat uygulayacak ülkelere petrol ihraç edilmeyeceğini açıkladı. "Rus petrolü için teklif edilen tavan fiyat, pazar karşıtı ve Rusya karşısı bir önlem" denildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Batılı ülkelerin Rus petrolünün fiyatına üst sınır getirme önerisinin tedarik zincirlerini bozacak ve küresel enerji piyasalarındaki durumu kötüleştirecek "piyasa karşıtı" bir önlem olduğunu söyledi.

Sözcü Maria Zakharova, "Petrol fiyatlarına sözde tavan getirilmesinin sadece piyasa dışı bir mekanizma olmadığını, piyasa karşıtı bir önlem olduğunu defalarca söyledik" dedi.

Rusya'nın tavan fiyat uygulayan ülkelere petrol tedarik etmeyeceğini de sözlerine ekledi.(trt)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Rusya'dan petrol ambargosu
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<