Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

Piyasalardaki karışıklık kripto paralara yaradı!

Son haftalarda piyasalardaki karışıklık ve enflasyon beklentileri ile gelen satış dalgası kripto paralara yaradı. Bitcoin rekoru zorluyor !

Resim uvmYBHUitR
Google News

Son haftalarda piyasalardaki karışıklık ve enflasyon beklentileri ile gelen satış dalgası kripto paralara yaradı. Bitcoin rekoru zorluyor !

Piyasalar Merkez Bankası'nın perşembe açıklayacağı faiz kararına odaklandı. Genel beklenti faizin 50-100 baz puan indirileceği yönünde. Bu beklenti ile birlikte geçen hafta yükselişe geçen dolar kuru tüm zamanların rekorunu kırarak 9.29 seviyesini test etti. Altının gramı ise 530 seviyelerini aşarak ayrı bir rekora imza attı.

Küresel piyasalarda ise artan petrol fiyatları ile birlikte enerji krizi endişeleri enflasyon baskısı ile birleşmiş durumda. Bunun sonucunda ise küresel piyasalardaki ayı piyasası beklentileri artmış durumda.

Küresel piyasalardaki artan risk algısı ile birlikte ortaya çıkan karışıklık ise kripto paralara olumlu şekilde yansıdı Borsadan çıkan yatırımcıların kripto paralara yönelmesi ve Bitcoin cephesinden gelen olumlu sinyaller sonrasında kripto paralarda boğa piyasalarına girilmiş durumda.

Tarihi zirvelerini test etmeye yaklaşan BİTCOİN 60.000 direncini kırmakta zorlanmadı ve 62,000 seviyelerinde tutunmaya çalışıyor.

64000 lü seviyelerdeki tarihi zirvesinden sonra 72000 $ mı geliyor??Günlük ve haftalıkta oluşan fincan kulp formasyonu sonrası yeni hedef 72000$

Günlükte kanalı yukarı yonlu kırdıktan sonra retest yapıp onayı aldıktan sonra yukarı yönlü harekete devam ediyor tarihi zirve olan 64000 lü seviyeleri test edebilir.30 eylülde 100 günlük hareketli ortalamadan ve macd kesişiminden desteğini alıp harekete başladı

Ethereum cephesinde ise değişiklik görülmedi. ETH'nin fiyatı binde 2 değer kazancıyla 3 bin 881 dolar oldu.

Altcoinlerde ise #Holochain 12.03.21 den gelen dirence takıldı.hacim iyi seviyelerde .0,094 direncini hacimli kırdığı taktirde 0,12 seviyelerine gelmesi muhtemel.21 günlük hareketli ortalamadan desteğini alarak yoluna devam ediyor.5 ekimde düşeni kırmıştıdirence takıldıktan sonra yatay harekette

#cakebusd günlükte düşen trendi kırdıktan sonra yatay harekete devam ediyor.Göstergeler su an onun için nötr hatta negatife yakın. Öncelikle 21,13 üzerinde günlük kapanış yapması lazım.1 milyar $ ayrılan #BSCS sistemi coini olanorta ve uzun vadede iyi yerlere geleceği düşünülüyor

#Dominance 5 ekimde 10 günlük hareketli ortalamanın 21 günlük hareketli ortalamayı yukarı yönlü kesmesiyle yukarı hareketleri sertleşti.Düşeni trendi kırdı. Ancak hacimin düşmesi ve RSI in aşırı alım bölgesinde olduğu dikkatlerden kaçmıyor.#altcoins için 44,72 desteği önemli.

#dominance günlük grafiği #altcoinler açısından çok iyi gitmiyor.46,66 direncini test eden #dominance üstünde günlük kapanış yaparsa yeni zirvelere yol alır.yükselen tepeler ve yükselen dipler yapmaya devam ediyor.#Dominance #altcoins

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<