Euro 37,20
Dolar 34,24
Sterlin 44,69
Altın 2.988

Piyasada neler oluyor dolar 13 TL’yi geçti!

2021’in son günlerinde piyasalarda hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dolar kuru tekrar hareketlenerek kritik eşiği aşarken altın piyasasında da hareketlilik yaşanıyo...

Resim 1JRlQRv8RW
Google News

2021’in son günlerinde piyasalarda hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dolar kuru tekrar hareketlenerek kritik eşiği aşarken altın piyasasında da hareketlilik yaşanıyor. Piyasada neler oluyor? Son dakika gelişmeler haberimizde…

Piyasada neler oluyor?

Türkiye ekonomisi 2021’in son günlerinde kritik dönemeçlerden geçmeye devam ediyor Dolar kurundaki enflasyon oranlarındaki ve genel anlamda ekonominin gidişatının sorgulanmaya başlandığı bir aylık bir süreç yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor.

Dolar kurunda son 10 günde yaşanan olağanüstü gelişmeler dikkat çekerken 20 Aralık’ta 18 TL’den 11 TL’ye kadar gerilemesi hatta bir ara 10’lu seviyeleri görmesi ile bir nebze olsun rahatlama yaşandı derken ateş tekrar yükseldi

Özellikle hafta ortasından sonra hareketine başlayan dolar kuru önce 12 bandını bugün sabah itibarı ile ise 13 TL bandını geçerek tekrar piyasada endişelerin oluşmasına yol açtı.

Altın fiyatlarındaki gelişmeler ise dolar kuruna paralel bir şekilde gerçekleşti. Gram altın tekrar 800 TL seviyesini test ederken hızlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<