Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

Petrol fiyatları düşüyor, benzin bir haftada 2 lira 50 kuruş ucuzlamış olacak

Benzin fiyatlarına bir indirim daha geliyor! Bir haftada 2 lira 50 kuruş ucuzlamış olacak Petrol fiyatlarındaki düşüş sonras...

Resim peX70HdG4O
Google News

Benzin fiyatlarına bir indirim daha geliyor! Bir haftada 2 lira 50 kuruş ucuzlamış olacak

Petrol fiyatlarındaki düşüş sonrası benzin fiyatlarına bir hafta içinde ikinci indirim geliyor. Benzinin litresine 14 Temmuz günü 1 lira 55 kuruş indirim gelmişti..

Petrol fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle akaryakıt fiyatlarına da indirim geliyor. Sektör kaynaklarının aktardığına göre, benzinin litre fiyatına 18 Temmuz Pazartesi gecesinden itibaren 96 kuruş indirim yapılacak.

Petrol fiyatlarındaki düşüşün etkisiyle 14 Temmuz’da da benzine 1 lira 55 kuruşluk indirim gelmişti. Motorin ve LPG için ise şu anda bir indirim söz konusu değil.

İndirimli fiyatlar ne olacak?
İndirimle birlikte benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 23,66 TL’den 22,70 TL’ye, Ankara ve İzmir’de 23,78 TL’den 22,82 TL’ye gerileyecek.

Motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 25,37 TL, Ankara 25,48 TL ve İzmir’de 25,50 TL seviyesinde bulunuyor.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
benzin benzin
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<