Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

Çeşitli kamu kurumlarında görevlendirilmek üzere 600 personel alımı için iş ilanı yayımlandı, işte şartlar

İş arayanlara büyük müjde. Çeşitli kamu kurumlarında görevlendirilmek üzere 600 personel alımı için iş ilanı yayımlandı. Alınacak personelde aranan özellikler açıklandı

Resim 0sqMaH2Kwc
Google News

İş arayanlara büyük müjde. Çeşitli kamu kurumlarında görevlendirilmek üzere 600 personel alımı için iş ilanı yayımlandı. Alınacak personelde aranan özellikler açıklandı

İş arayana büyük müjde geldi. Çeşitli kamu kurumlarında görevlendirilmek üzere 600 personel alımı için iş ilanı yayımlandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu idarelerinin merkez teşkilatlarının strateji geliştirme birimlerinde çalıştırılmak üzere 400 mali hizmetler uzman yardımcısı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü de sözleşmeli destek personeli pozisyonunda görevlendirilmek amacıyla 196 temizlik görevlisi alacak. Öte yandan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü de 4 engelli personel alımı yapacak.

Bakanlığın Resmi Gazete' de yayımlanan ilanına göre, düzenleyici ve denetleyici kurumlar hariç genel yönetim kapsamındaki kamu idarelerinin merkez teşkilatlarının strateji geliştirme birimlerinde çalıştırılmak üzere özel yarışma sınavıyla 400 mali hizmetler uzman yardımcısı istihdam edilecek.

Özel yarışma sınavı, Bakanlık tarafından Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezine (ÖSYM) yaptırılacak yazılı sınav ve Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek sözlü sınavdan oluşacak.

Sınava ön başvurular 8-14 Eylül'de elektronik ortamda ÖSYM aracılığıyla alınacak. Ön başvuruda istenilen şartları sağlayan adaylar nihai başvurularını 27 Eylül-3 Ekim döneminde yapacak. Yazılı sınav 13 Kasım Pazar günü Ankara'da yapılacak. Sözlü sınavın yeri, günü, saati ile sınava katılacakların listesi, yazılı sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Bakanlığın resmi internet sitesinde ilan edilecek. Personel alımı bu şartlar altında yapılacak.

Adayların sözlü sınava katılabilmeleri için, yazılı sınav sonuçlarının duyurulması sonrası sitedeki Sözlü Sınav Başvuru Formu' nu doldurmaları gerekiyor.

DSİ'nin 196 sözleşmeli personel alımı şartları

DSİ Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete' de yayımlanan ilanına göre de 196 sözleşmeli destek personel alımı yapılacak. Temizlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere sınav yapılmaksızın istihdam edilecek personel, 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirilecek.

Başvurular, 20 Temmuz saat 09.30'da başlayacak, 30 Temmuz saat 23.59'da sona erecek. Başvuruda bulunan ve gerekli şartları sağlayan adaylar, KPSS-P94 puanları esas alınarak en yüksek puandan başlamak üzere sıralamaya tabi tutulacak. İlan edilecek pozisyon sayısı kadar asil, pozisyon sayısının 4 katı kadar yedek aday belirlenecek.

Ataması yapılacak adaylardan istenilecek belgeler yerleştirme sonrası "www.dsi.gov.tr/duyurular" adresinden ilan edilecek.

Kıyı Emniyeti engelli personel alacak

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün ilanına göre ise 4 engelli personel alımı yapılacak.. Başvurular Türkiye İş Kurumu internet adresinden veya Türkiye İş Kurumu hizmet merkezlerine şahsen gidilerek yapılabilecek. Türkiye İş Kurumunca nihai listelerin ulaşmasına müteakip sözlü sınav/mülakat yeri, saati ve tarihi ayrıca duyurulacak.

personel alımı personel alımı

(internethaber)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
personel alımı personel alımı
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<