Euro 37,20
Dolar 34,23
Sterlin 44,69
Altın 2.988

Kur düşüşünü fiyatlara yansıtmayanlara denetimler artacak

Ticaret Bakanı Mehmet Muş döviz kurlarındaki düşüşü fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerin artırılacağını söyledi Tica...

Resim 7enzfzl6Mh
Google News

Ticaret Bakanı Mehmet Muş döviz kurlarındaki düşüşü fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerin artırılacağını söyledi

Ticaret Bakanı Mehmet Muş döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Muş sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Fırsatçılara göz açtırmayacağız. İhlalde bulunanlara hukuki çerçevede en ağır cezaları vereceğiz. Vatandaşımızın hakkını-hukukunu kimseye çiğnetmeyiz" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/mehmedmus/status/1473911760704917509?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1473911760704917509%7Ctw
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<