Euro 37,13
Dolar 34,16
Sterlin 44,52
Altın 2.989

Kerkük'e THY'den haftalık sefer

Kerkük'e THY'den haftalık sefer. Türk Hava Yolları (THY), Irak’ın Kerkük kentine haftada bir gün olmak üzere haftalık uçuşların başladığını ve 3 Aralık'tan itibar...

Resim tc1xMLAeMT
Google News

Kerkük'e THY'den haftalık sefer. Türk Hava Yolları (THY), Irak’ın Kerkük kentine haftada bir gün olmak üzere haftalık uçuşların başladığını ve 3 Aralık'tan itibaren seferlerin haftada ikiye çıkarılacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY) Bağdat Müdürü Hayrettin Gargı, basına yaptığı açıklamada, Kerkük kentine bugün itibariyle haftada bir gün uçuşlarını başlattıklarını söyledi.

Her hafta perşembe günü bir uçağın Kerkük'e uçuş yapacağını aktaran Gargı, bunun önümüzdeki aralık ayının başına kadar devam edeceğini dile getirdi.

Gargı, 3 Aralık tarihinden itibaren İstanbul- Kerkük tarifeli seferlerin haftada ikiye çıkarılacağını kaydetti.

THY olarak Kerkük'ten kalkan "ilk uluslararası uçan havayolu şirketi" olma unvanını taşımaktan mutluluk duyduğunu belirten Gargı, Kerkük'te seferlerin aşamalı olarak artırılacağını ifade etti.

Askeri üs olarak kullanılan Kerkük Havalimanı sivil uçuşlara açıldı

Irak'ın Kerkük kentinde bulunan ve askeri üs olarak kullanılan Kerkük Havalimanı, 16 Ekim'de düzenlenen törenle resmen hizmete açılmış, 20 Ekim'den itibaren iç ve dış hat uçuşları başlamıştı.

Irak Sivil Havacılık Kurumu yaptığı yazılı açıklamada, Kerkük Havalimanı'nın tüm uluslararası standartlara uygun ve sivil uçuşlara hazır olduğunu belirtmiş, Kerkük Havalimanı'nın ülkedeki yolcu ve kargo taşımacılığına ciddi anlamda katkı sağlayacağını kaydetmişti.(trt)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Kerkük'e THY'den haftalık sefer Kerkük'e THY'den haftalık sefer Kerkük'e THY'den haftalık sefer
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<