Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

JPMorgan/Kolanovic: Hisse senedi pozisyonlarını azaltma, parayı emtialara yönlendirme zamanı

JP Morgan Chase stratejisti Kolanovic, yatırımcıların parayı emtialara yönlendirme zamanının geldiğini söyledi. JPMorgan Cha...

Resim fN0ngd28wM
Google News

JP Morgan Chase stratejisti Kolanovic, yatırımcıların parayı emtialara yönlendirme zamanının geldiğini söyledi.

JPMorgan Chase stratejisti Marko Kolanovic, resesyon korkularının azaldığı ortamda hisse senetlerinin performanslarının diğer varlıkların performansını aştığını belirterek, yatırımcıların hisse senedi performanslarını artık ılımlı şekilde azaltarak parayı emtialara yönlendirmelerinin zamanının geldiğini söyledi.

"EMTİALAR DİĞER RİSKLİ VARLIKLARIN GERİSİNDE"

Kolanovic, "Korkulandan daha iyi gelen ekonomik veriler hisse senedi ve kredi piyasalarında fiyatlandı. Emtialar ise diğer riskli varlıkların gerisinde kaldı. Biz, risk dağılımımızın bir kısmını hisse senetlerinden emtialara kaydırıyoruz" diye konuştu.

Strateji ekibinin riskli varlıklar için ağırlığını artır tavsiyesinin devam ettirildiğini belirten Kolanovic, nakit ve sabit getiriler için ağırlığını azat tavsiyesini koruduklarını da vurguladı. (cumhuriyet)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
JPMorgan JPMorgan
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<