Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

Hisarcıklıoğlu tarih verdi, TOGG seneye trafiğe çıkacak

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG fabrikasının açılışının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirileceğini belirterek, yerli otomobilin...

Resim 4OhuGtloQg
Google News

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOGG fabrikasının açılışının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirileceğini belirterek, yerli otomobilin 2023’ün ilk üç ayında trafiğe çıkmış olacağını söyledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kastamonu’da Tosya Sanayi ve Ticaret Odası'nın yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Yerli otomobil Togg ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hisarcıklıoğlu, 2023 yılının ilk üç ayında otomobilin trafiğe çıkacağını söyledi:

"Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur."

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<