Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

Gözler Turex halka arz tarihinde!

Kiler Holding bünyesindeki turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı sektörlerinde faaliyet göstermekte olan bu şirketten hisse almak isteyen yatırımcılar da bu tarihler...

Resim cmmdB7cZzG
Google News

Kiler Holding bünyesindeki turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı sektörlerinde faaliyet göstermekte olan bu şirketten hisse almak isteyen yatırımcılar da bu tarihleri merak ediyor. İşte Turex’in halka arz edileceği o tarih ve tüm detaylar.

Halka arzdan sonra yaşanan hızlı yükseliş ise yatırımcıları borsaya yeni giren şirketlerin hisselerine yönlenmesine neden olurken Turex Turizm'in halka arz edileceği tarih binlerce kişinin gündemindeki yerini aldı. Bu kapsamda büyük ve küçük ölçekli fark etmeksizin binlerce yatırımcı "Turex halka arz ne zaman, hisse kodu ve fiyatı nedir?" gibi birçok soru da yanıt arıyor. Yapılan açıklamada Turex'in halka arz edileceği pay satış fiyatının 12 lira olması öngörüler arasında yer alıyor.

Turex halka arz ne zaman?

Gelen bilgilere göre; Sermaye piyasası tabanlı fonlama sistemini tercih eden Tureks Turizm (TUREX) için ise 1-2 Nisan tarihlerinde talep toplanacak. Halka arz edilecek payın 270 milyon TL olması beklenirken öte yandan 10.30-13.00 saatleri arasında "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış" yöntemi ile yapılacağı duyurulan halka arz için hisse fiyatları da duyuruldu.

Halka arz edilecek

Tureks Turizm (TUREX) için ise 1-2 Nisan'da talep toplanacak. Bu şirket de 'eşit dağıtım yöntemi' ile halka arz olacak. Talep toplamında pay başına fiyat 12 TL olarak belirlenirken halka arz büyüklüğünün 270 milyon lira olması öngörüler arasında yer alıyor.

Gelen bilgilere göre şirketin halka açıklık oranı da yüzde 20,83 olacak. Tureks Turizm, halka arz gelirinden şirketin payına düşecek nakdin yüzde 70-80'inin planlanan yatırımların finansmanında yüzde 20-30'luk kısmını da kısa vadeli banka kredilerinin kapatılmasında kullanacak.

(sabah)

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<