Euro 37,21
Dolar 34,28
Sterlin 44,76
Altın 2.979

GENIL Hedef Fiyatı 2024

Deniz yatırım, Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (GENIL) için hedef fiyatını güncelledi. İşte GENIL ilaç için hedef fiyatı

Resim jZusObBEuU
Google News

Bilançolar geldikçe aracı kurumların hedefinde olup  yeni hedef fiyatları belirleniyor. Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (GENIL) 2024 yılı bilançosunu açıklandıktan sonra Deniz  yatırım hedef fiyatlarında güncelleme yaptı. 

Borsametre– Deniz yatırım, Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (GENIL) hisseleri için hedef fiyatını 86,70 TL’den 96,53  TL’ye yükseltti. Aracı kurum, GENIL için tavsiyesini "al" olarak korudu ve   hisse için %11,83 prim potansiyeli öngörüyor.

GENIL Hedef Fiyat

Aracı Kurum Hedef Fiyat Son Fiyat Tavsiye Prim Potansiyeli Açıklanma Tarihi
Deniz Yatırım 96,53 TL 86,70 TL Al %11,83 29 Ağustos 2024
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<