Euro 37,21
Dolar 34,28
Sterlin 44,76
Altın 2.979

Emekli maaşına 42 bin TL’lik sürpriz promosyon geldi!

Eylül ayında emeklilere yönelik promosyonlar güncellenmeye devam ediyor. Emekli maaş promosyonu 42.000 TL'ye kadar çıkıyor. Birçok banka, özellikle SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT emeklileri için cazip tekliflerde bulunuyor. İşte detayları...

Resim 6R2yTDYrhq
Google News

Eylül ayında emeklilere yönelik promosyon ödemeleri diğer yıllara göre artış gösterdi. Bankalar, özellikle düşük maaş alan emeklilere yardımcı olabilmek için cazip tekliflerde bulunuyor. Yeni promosyon kampanyaları sayesinde emekliler, 42.000 TL'ye kadar ek gelir elde edebilecek.

Bankalar tarafından sunulan bu promosyon fırsatları arasında en avantajlı olan  Halkbank'tan geldi. Emekli maaşını Halkbank'a taşıyanlar, 12.000 TL'ye kadar promosyon ve 30.000 TL'lik ihtiyaç kredisi alabiliyor. Böylece Halkbank'ın sunduğu toplam promosyon miktarı 42.000 TL'ye ulaşıyor. Krediler 36 ay vadeli ve ödemeler tek seferde yapılacak.

Emekliler, bu fırsatlardan yararlanmak için 30 Eylül'e kadar başvuruda bulunabilir. Başvurular, mobil bankacılık, internet bankacılığı veya Halkbank şubelerinden gerçekleştirilebilirler.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<