Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

Dolar/TL yıl içi zirvesini yeniledi

Merkez Bankası'nın önceki hafta gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrası TL'de değer kaybı sürüyor, dolar değer kazanıyor Güne...

Resim uCMvBfLpDV
Google News

Merkez Bankası'nın önceki hafta gerçekleştirdiği faiz indirimi sonrası TL'de değer kaybı sürüyor, dolar değer kazanıyor

Güne 18,15 liradan başlayan dolar/TL 18,17 lira seviyesine gelerek yıl içi zirvesini yeniledi.

Dolar geçtiğimiz hafta Merkez Bankası'nın faizi yüzde 14'ten 13'e çekmesinin ardından Aralık 2021'den bu yana ilk kez 18 lira seviyesini aşmış ve kısa sürede 18,10 barajını geçmişti.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
dolar dolar
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<