Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

Dev konteyner gemisi "MSC Reef" Tekirdağ'da

Dev konteyner gemisi "MSC Reef" Tekirdağ'da. Dünyanın en büyük konteyner gemileri arasında yer alan "MSC Reef", Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine geldi.

Resim LAW5sBGG1v
Google News

Dev konteyner gemisi "MSC Reef" Tekirdağ'da. Dünyanın en büyük konteyner gemileri arasında yer alan "MSC Reef", Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesine geldi.

MSC'nin Tıger Servisi'nde hizmet veren, 398 metre uzunluğa, 59 metre genişliğe ve 19 bin TEU taşıma kapasitesine sahip gemi, Asyaport Limanı'na yanaştı.

MSC tarafından Asyaport Limanı'nda düzenlenen etkinlikte, Türkiye'nin dış ticaretine katkı sağlayan beyaz eşya, seramik, maden, otomotiv, gıda ve plastik gibi sektörlerin lider firma yetkilileri, limanı ve "MSC Reef" gemisini gezdi.

Firma yetkilileri, gemi kaptanına plaket verdi.

MSC Genel Müdürü Barış Dilek, firmanın çalışmaları ve gemi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Daha sonra katılımcılar, Asyaport, Medlog ve MSC iş birliğinde düzenlenen "Tarihe Saygı Fotoğraf Yarışması"nda ödüle değer görülen eserlerin yer aldığı sergiyi gezdi.(aa)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Dev konteyner gemisi "MSC Reef" Tekirdağ'da Dev konteyner gemisi "MSC Reef" Tekirdağ'da
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<