Euro 37,19
Dolar 34,24
Sterlin 44,72
Altın 2.987

Cebelitarık hükümeti, kamu ve özel sektörde blockchain alt yapısını getirmeyi planlıyor!

Cebelitarık hükümeti blockchain alt yapılı sistemler getirmeyi ön görüyor. Hükümet yetkilileri, akıllı sözleşme ağı RSK'da devlet hizmetlerini dijitalleştirmeye başladılar, anc...

Resim DDPeYdgL7w
Google News

Cebelitarık hükümeti blockchain alt yapılı sistemler getirmeyi ön görüyor. Hükümet yetkilileri, akıllı sözleşme ağı RSK'da devlet hizmetlerini dijitalleştirmeye başladılar, ancak 2022'nin başlarında ki entegrasyonla ilgili çalışmaları hızlandırmayı planlıyorlar.

İber Yarımadası'nın güney ucunda bir İngiliz bölgesi olan Cebelitarık hükümeti, sistemlerinde resmi kimlik bilgilerini depolamak için blok zincir teknolojisini kullanmayı amaçlayan bir program başlattı. Salı günü yaptığı açıklamada, Cebelitarık Hükümeti, blockchain teknolojisini eGov sistemine entegre etmek için, Bitcoin (BTC) blok zincirine dayalı finansal çözümler geliştiren bir girişim olan Meksika merkezli kripto para borsası Bitso ve IOVlabs ile ortaklık kurduğunu söyledi. Entegrasyonun ilk aşaması, kamu hizmetlerine daha iyi erişebilmeleri için kullanıcıların devlet tarafından verilen ve sertifikalı kimlik bilgilerini sunucularında saklamasına olanak tanıyacak. Isola, “Cebelitarık, blok zinciri ile ilgili çözümler geliştiren ve sunan yenilikçi işletmeler için kendisini ileriye dönük bir yargı yetkisi olarak başarıyla konumlandırdı” dedi.

Blockchain devlet hizmetlerini alt yapısını oluşturacak ve bu sadece başlangıç.

Cebelitarık Finansal Hizmetler Komisyonu, kısa süre önce, Huobi Group'un spot ticaret hizmetleri sağlayan yerel kolu Huobi Gibraltar ve Block.one'un şubesi Bullish Limited dahil olmak üzere, İngiliz topraklarında iş yapmak isteyen kripto şirketlerine yeşil ışık yaktı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<