Euro 37,20
Dolar 34,23
Sterlin 44,69
Altın 2.988

Binance, yeni kripto borsası geliştiriyor!

Binance, kripto paraların değişimi için devlete ait PT Telkom Endonezya ile ortaklık kurdu. Büyük kripto para borsası Binanc...

Resim 6rTOfsWycC
Google News

Binance, kripto paraların değişimi için devlete ait PT Telkom Endonezya ile ortaklık kurdu.

Büyük kripto para borsası Binance, bir kripto paraların değişim platformu kurmak için PT Telkom Endonezya'nın risk sermayesi kolu olan MDI Ventures ile ortaklık kurdu. Çarşamba günü yapılan ortak duyuruya göre, anlaşma aynı zamanda yaklaşık 240 milyon kişiye ev sahipliği yapan Endonezya genelinde blok zincirinin benimsenmesini genişletmeye çalışacak. Binance, yeni değişim platformunun geliştirilmesine yardımcı olmak için varlık yönetimi altyapısı ve teknolojisi sağlayacak. Anlaşma ayrıca Endonezya'da blockchain teknolojisinin uygulanmasını daha geniş bir şekilde artırmaya çalışacak.

Binance CEO'su ve kurucusu Changpeng Zhao şunları söyledi:“Binance'de ki hedefimiz, blok zinciri ve kripto para ekosistemini küresel olarak büyütmek ve Endonezya'daki bu girişim, bu yönde önemli bir adım. Hızlı teknoloji benimsenmesi ve güçlü ekonomik potansiyel ile Endonezya, Güneydoğu Asya'da blok zinciri ve kripto ekosisteminin önde gelen merkezlerinden biri haline gelebilir.”

MDI Ventures, çeşitli endüstrilerde 830 milyon doları aşan küresel bir portföyü olan büyük bir Endonezya teknoloji yatırım şirketidir.  2021'in ikinci ve üçüncü çeyreğinde önemli düzenleyici kısıtlamalarla karşı karşıya kalan Binance, şimdi varlığını Asya'da genişletmeyi hedefliyor. Kripto para ticareti devi Binance'in Singapur iştiraki,  yakın zamanda yerel bir özel menkul kıymetler borsası olan Hg Exchange'in %18 hissesini satın aldı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<