Euro 37,19
Dolar 34,24
Sterlin 44,72
Altın 2.987

Binance borsasında yasal lisans hazırlığı!

Dünyanın en büyük borsası olan Binance, İngiltere'de faaliyetlerini yasal olarak devam ettirmek için kollarını sıvadı. Haberin detayları.

Resim 01BMiMS1v2
Google News

Dünyanın en büyük borsası olan Binance, İngiltere'de faaliyetlerini yasal olarak devam ettirmek için kollarını sıvadı. Haberin detayları.

Borsanın CEO'su Changpeng Zhao, ülkenin önde gelen medya organlarından olan The Telegraph'a verdiği demeçte 6 ila 18 ay içerisinde İngiltere'de kayıtlı bir kripto varlık şirketi olmayı hedeflediklerini söyledi. Bilindiği üzere İngiltere'nin finansal piyasaları düzenleyen ve denetleyen kurumu FCA, Haziran ayında Binance Group'ta yer alan hiç bir kuruluşun ülkede faaliyet yürütmek için herhangi bir lisansı olmadığına dair açıklama yapmıştı. FCA, Binance'e reklamlarını durdurmasını ve web sitesinde İngiltere'de faaliyet gösterilmesine izin vermediğini açıklamıştı. Eğer İngiltere'de Binance'in yasal bir şirket olarak var olması başarıyla sonuç verirse ülke de geniş bir ürün yelpazesi sunabileceklerini belirtti. Ayrıca Changpeng Zhao, İngiltere'de ülkenin düzenleyici kurumlarında görev almış bir dizi eski çalışan ve birkaç ofis görevlisiyle iletişim kurduklarını belirtti. Zhao, o zamandan bu yana ekibimiz FCA ile çok olumlu bir etkileşim halinde olduğunu belirtti.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png

Bizleri twitter üzerinden takip ederek özel haberlere ilk siz ulaşabilirsiniz. Telegram kanalımıza üye olup anında şirket haberlerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<