Euro 37,16
Dolar 33,98
Sterlin 44,50
Altın 2.994

Biden: ABD ekonomisinde resesyon yaşanacağını düşünmüyorum

ABD Başkanı Joe Biden, ABD ekonomisinde resesyon yaşanacağını düşünmediğini söyleyerek "Eğer olur ise, bu çok hafif bir resesyon olur. Aşağı doğru çok hafif şekilde geliriz." d...

Resim HaEDyoLyzM
Google News

ABD Başkanı Joe Biden, ABD ekonomisinde resesyon yaşanacağını düşünmediğini söyleyerek "Eğer olur ise, bu çok hafif bir resesyon olur. Aşağı doğru çok hafif şekilde geliriz." dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, CNN'e yaptığı açıklamada ABD ekonomisinde bir resesyon yaşanacağını düşünmediğini söyledi. Ancak Başkan Biden, ekonomide bir resesyonun gerçekleşmesi durumunda bunun "çok hafif" olacağını da savundu.

"ÇOK HAFİF BİR RESESYON OLUR"

Biden, "Bir resesyon olacağını düşünmüyorum. Eğer olur ise, bu çok hafif bir resesyon olur. Aşağı doğru çok hafif şekilde geliriz" dedi.

CNN'e verdiği röportajda Ukrayna'daki savaşa da değinen Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin'in bir taktik nükleer silah kullanacağını düşünmediğini ifade etti.

Biden, Putin'in bir taktik nükleer silah kullanacağına inanıp inanmadığı yönündeki soruya, "Kullanacağını düşünmüyorum" yanıtını verdi.(sabah)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
Biden: ABD ekonomisinde resesyon yaşanacağını düşünmüyorum
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<