Euro 37,20
Dolar 34,27
Sterlin 44,75
Altın 2.979

Bakan Varank açıkladı! İmalat sanayinde işletme sayısı yüzde 30 arttı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, imalat sanayine verdikleri destek ve teşvikler sonrasında yeni kaydolan işletme sayısının geçen yılın mart ayına göre yüzde 30 artışl...

Resim HSMok0hVFc
Google News

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, imalat sanayine verdikleri destek ve teşvikler sonrasında yeni kaydolan işletme sayısının geçen yılın mart ayına göre yüzde 30 artışla 1703 olduğunu açıkladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, imalat sanayine verdikleri destek ve teşvikler sonrasında yeni kaydolan işletme sayısının arttığını açıklayarak, "Ekonomimizin rotasını yatırım, istihdam, üretim ve ihracatta tutmakta kararlıyız" dedi.

YÜZDE 30 ARTIŞ YAŞANDI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İmalat sanayine verdiğimiz destek ve teşvikler karşılık buluyor. Mart ayında sanayi sicil bilgi sistemine yeni kaydolan işletme sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 30 artışla 1703 oldu. Ekonomimizin rotasını yatırım, istihdam, üretim ve ihracatta tutmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı.

(sabah)

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<