Euro 37,19
Dolar 34,24
Sterlin 44,72
Altın 2.987

Altın, yoğun talep sonrası yüksek fiyatlardan işlem görüyor, gram altın 1023 lira oldu

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün de yükseliş sürüyor. Gram altın 1020 sınırını aştı. Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin a...

Resim hFF4V75M7J
Google News

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün de yükseliş sürüyor. Gram altın 1020 sınırını aştı. Analistler, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamalarının takip edileceğini kaydetti.

Dün ons fiyatına paralel değer kazanan gram altın fiyatı, günü 1.020 liradan tamamladı.  Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 1.023 lira seviyesinde, Dolar 17,95, Euro 18,38 liradan işlem görüyor.

Altının gram fiyatı, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından önceki kapanışının üzerinde 1.023 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 1.680 lira, Cumhuriyet altını da 6.850 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, su dakikalarda 1.764,6 dolardan işlem görüyor.

Analistler, dün dünya genelinde açıklanan imalat sanayi Satın alma Yöneticileri Endeksi (PMI) verilerinin resesyon beklentilerini güçlendirmesi ve jeopolitik riskler nedeniyle altına olan talebin arttığını ifade etti.

Analistler, bugün ayrıca ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin açıklamalarının takip edileceğini kaydetti.

Teknik açıdan altının ons fiyatında 1.750 doların destek, 1.790 doların direnç konumunda bulunduğu bildirildi. (internethaber)

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
altın altın
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<