Euro 37,19
Dolar 34,24
Sterlin 44,72
Altın 2.987

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı

Altın fiyatları yeni haftaya Fed endişeleriyle gerileyerek başladı. Fed 'in faiz artışı dolar talebini artıracağından ötürü altında satış gerçekleşiyor. Gram altın yeni haftaya...

Resim eMrdOi4Tph
Google News

Altın fiyatları yeni haftaya Fed endişeleriyle gerileyerek başladı. Fed 'in faiz artışı dolar talebini artıracağından ötürü altında satış gerçekleşiyor. Gram altın yeni haftaya 985 TL'den başladı.

Altın fiyatları yeni haftaya Fed endişeleriyle gerileyerek başladı. Fed 'in faiz artışı dolar talebini artıracağından ötürü altında satış gerçekleşiyor.

Türkiye'de ise gram altın ve çeyrek altın dolardaki yükselişin etkisiyle değer kazanıyor.

Gram altın yeni haftaya 985 TL'den başlarken gelen alımlarla 993 TL'ye kadar yükseldi. Çeyrek altın yüzde 0,54 düşüşle 1.645 TL'den başlarken, Cumhuriyet altını yüzde 0.50 düşüşle 6.553 TL'den başladı. Yarım altın ise 3.288 TL civarında seyrediyor.

ONS altın ise Fed endişeleriyle yeni haftaya gerileyerek başladı. ONS altın yüzde 0.22 düşüşle 1.723,60 dolardan başladı.

Borsa ve kripto haberlerine ilk siz ulaşmak için sitemize abone olmayı ve bildirimleri aktife almayı unutmayınız. Twitterdan takip ederek ve Telegram grubumuza katılarak da piyasa haberlerine ilk siz ulaşabilirsiniz.

Öncü haberciliğin adresi Borsametre…

bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı borsametre-logo.png
altın altın
Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<