Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

Teknoloji Devi Halka Arz Yolunda!

Hangi teknoloji firması, akıllı şehir ve ulaşım çözümleri alanındaki projelerini finanse etmek için halka arz başvurusunda bulundu? Detaylar haberimizde...

Resim g9O06Px1F1
Google News

1000 Yatırımlar Holding A.Ş., akıllı şehir teknolojileri ve ulaşım çözümleri konusunda projelere imza atan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş.'nin Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) halka arz başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, bu sürecin detaylarının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ayrıca paylaşılacağı belirtildi.

Şirketten gelen KAP açıklaması haberin devamında yer almaktadır:

Yatırımlarımızdan Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri Anonim Şirketi, Sermaye Piyasası Kurulu'na halka arz başvurusunda bulunmuştur. Süreç hakkındaki gelişmeler KAP'ta ayrıca duyurulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız. 
Saygılarımızla.

1000 Yatırımlar Holding, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren ve ulaşım, yazılım ve enerji gibi alanlarda güvenli platformlar ve yenilikçi çözümler sunan bir holding şirketidir. Şirket, 500'den fazla kişiye istihdam sağlayarak büyük bir ekonomik etki yaratmaktadır. Değişen dünya koşullarına adapte olarak, sürdürülebilir büyüme ve yenilikçi projeler üzerinde odaklanmaktadır.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<