Euro 37,14
Dolar 34,28
Sterlin 44,59
Altın 3.003

Renault ve Dacia'da Yaz Servis Kampanyası

İSTANBUL (AA) - Renault ve Dacia sahipleri, otomobillerini yaza fırsatlarla hazırlıyor.Renault'dan yapılan açıklamaya göre, 11 Temmuz 2020'ye kadar yetkili servislerde geçerli olan...

Resim bVSPmMEKtx
Google News

İSTANBUL (AA) - Renault ve Dacia sahipleri, otomobillerini yaza fırsatlarla hazırlıyor.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, 11 Temmuz 2020'ye kadar yetkili servislerde geçerli olan Yaz Servis Kampanyası kapsamında, binek ve hafif ticari Renault ve Dacia modellerinde tüm bakım ve mekanik onarımlarında yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Kampanya kapsamında lastik alımlarında da cazip fırsatlar bulunuyor. 4 Adet Michelin lastik alana 280 liralık yakıt kartı verilirken, Maximum Kart'a özel +4 taksit imkanı tanınıyor.

Ayrıca, Renault ve Dacia yetkili servislerinde müşteri ve çalışanların sağlığı için Kovid-19 kapsamında Kapıdan Al-Kapıya Teslim hizmeti de sunuluyor.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<