Euro 37,03
Dolar 34,20
Sterlin 44,47
Altın 3.001

Rekor bedelsizde borsanın 5 devi!

BIST 100'de yer alan tam 5 şirketten bedelsiz sermaye artırım kararı şirketler tarafından KAP bülteninde yapılan açıklama ile duyuruldu. İşt eo şirketler ve rekor orandaki bedelsiz miktarları

Resim C9Egzf8fMf
Google News

GESAN

  Şirket tarafından KAP bültenine yapılan açıklamada mevcut sermayesinin 115 milyon TL’den %300 oranında bedelsiz olarak 345 milyon TL artışla 460 milyon TL’ye yükseltilmesi için yapılan başvuru SPK tarafından onaylandığı açıklandı.

#KRONT 

Şirket tarafından KAP bültenine yapılan açıklamada mevcut sermayesinin 14,3 milyon TL’den %200 oranında bedelsiz olarak 28,5 milyon TL artışla 42,8 milyon TL’ye yükseltilmesi için  yapılan başvuru SPK tarafından onaylandığı açıklandı.

#TUPRS

 Şirket tarafından KAP bültenine yapılan açıklamada mevcut sermayesinin 275,3 milyon TL’den %600 oranında bedelsiz olarak 1,7 milyar TL artışla 1,9 milyon TL’ye yükseltilmesi için yapılan başvuru SPK tarafından onaylandığı açıklandı.

#ASELS 

Şirket tarafından KAP bültenine yapılan açıklamada mevcut  sermayesinin 2,3 milyar TL’den %100 oranında bedelsiz olarak 2,3 milyar TL kar payından artışla 4,6 milyar TL’ye yükseltilmesi kararı Genel Kurul’un onayına sunulacağı açıklandı.

#ELITE

 Şirket tarafından KAP bültenine yapılan açıklamada mevcut  sermayesinin 54 milyon TL’den %140 oranında bedelsiz olarak 75,6 milyon TL artışla 129,6 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandığı açıklandı.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<