Euro 37,22
Dolar 34,29
Sterlin 44,78
Altın 2.990

Pınar'dan 30 Milyon TL'lik Sürdürülebilirlik Yatırımı

Pınar Entegre Et ve Un Sanayii A.Ş.(PETUN) 30,000,000 TL'lik sürdürülebilirlik yatırımı yaptığını açıkladı. Detaylar açıklamada...

Resim xmy0EkVs1Z
Google News

Pınar Entegre Et ve Un Sanayii A.Ş.(PETUN), 30,000,000 TL'nin üzerindeki yatırımıyla 2023 yılındaki toplam elektrik tüketiminin %10'unu yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlayarak karbon ayak izini yüzde 5,4 oranında azalttığını açıkladı.

KAP Açıklaması:

"Türkiye'nin ilk özel girişim entegre et tesisi olarak kurulduğu günden bu yana sorumlu üretici kimliğinden ödün vermeden çalışan Şirketimiz, 30 milyon TL'nin üzerinde yatırımla, 2023 yılındaki toplam elektrik tüketiminin yüzde 10'unu yenilenebilir enerji kaynaklarından elde ederek karbon ayak izini yüzde 5,4 azalttı.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<