Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

Nurol Yatırım Bankası'ndan 10 Milyar TL'lik Borçlanma İçin Onay!

Nurol Yatırım Bankası'ndan Önemli Karar: Yeni Borçlanma Araçları İçin İhraç Belgesi Onaylandı. İşte detaylar...

Resim n0ZC9pcQVJ
Google News

Nurol Yatırım Bankası, 10 Milyar TL'lik ihraç tavanı içinde halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu onayını aldı. İhraç belgesi ve ekleri kamuoyuyla paylaşıldı.

KAP Açıklaması:

"Bankamızın 23/08/2023 tarihli yönetim kurulu kararı doğrultusunda, 10.000.000.000 TL ihraç tavanı içerisinde halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesinin onaylanması başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu'nun 10/11/2023 tarih ve 69/1514 sayılı toplantısında olumlu karşılanmış olup Kurulca onaylı ihraç belgesi ve eki ile başvuru formu ekte kamuoyunun bilgilerine sunulmaktadır."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<