Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

MIATK 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

MIATK KAP'a yaptığı bildirimle bağlı ortaklığı ile bir şirket arasında sözleşme imzalandığını duyurdu. Detaylar haberin devamında.

Resim y9Q5HiAqeR
Google News

Son zamanlarda dillerden düşmeyen Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK)'nin bağlı ortaklığı Tripy Mobility Teknoloji A.Ş., Gökova Ören Marina Turizm İnş. ve Tic. A.Ş ile Gökova Marina otoparkında elektrikli şarj istasyonlarının kurulumu ve işletilmesine yönelik uzun vadeli bir işbirliği için 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu anlaşma, sürdürülebilir enerji alanındaki projelerin geliştirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

KAP Açıklaması:

"Bağlı ortaklığımız Tripy Mobility Teknoloji A.Ş., "Gökova Ören Marina Turizm İnş. ve Tic. A.Ş"  ile Tripy Elektrikli Şarj İstasyonlarının Gökova Marina otoparkına kurulması ve işletilmesi ile ilgili olarak 5 Yıllık sözleşme imzaladığını bildirmiştir.

Kamuoyuna Saygıyla Sunarız."

MIATK Ne İş Yapar?

Mia Teknoloji; bilişim ve sağlık sektörü başta olmak üzere, birçok sektörün pratik saha gereksinimlerine yönelik yazılım ürünleri geliştirmekte olup pek çok alanda kamu ve özel kuruluşlara hizmet vermektedir.

Yorumlar (3)
Bu tür yalan haberler yüzünden binlerce yatırımcı zarar etti devir, yalan, talan, haramilik devridir Mia teknoloji aslında spekülatörler tarafından şişirilmiş bir balondan ibarettir Her gün cilalayıp, parlattılar. Ve böylece insanların, yüksek fiyattan
Geleceği parlak bir şirket.geniş bir alanda hizmet üretiyor.araç şarz,yenilenebilir enerji akıllı cihaz teknolojileri ve sağlık teknolojisi gibi günümüz popüler sektörlerinde varlar.ytd
İncelemek lazım ytd değildir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<