Euro 37,11
Dolar 34,24
Sterlin 44,49
Altın 3.015

Menderes Tekstil Üretime Ara Vereceğini Açıkladı

Menderes Tekstil belli bir üreyle üretime ara verileceğini açıkladı. Detaylar açıklamada...

Resim MheeVim9wn
Google News

MENDERES TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'DEN ÜRETİM ARA VERİLMESİ AÇIKLAMASI

Menderes Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından alınan 28 Aralık 2023 tarihli karar doğrultusunda, Denizli Sarayköy'deki fabrikada üretime ara verileceği bildirildi. Karara göre, üretime ara verme süreci 29 Aralık 2023 Cuma günü başlayacak ve 08 Ocak 2024 Pazartesi gününe kadar devam edecek.

KAP Açıklaması:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 28 Aralık 2023 tarihli kararıyla, Denizli Sarayköy'de bulunan Fabrikamız'da   29.12.2023 Cuma günü saat 23:59 - 08.01.2024 Pazartesi günü saat 08:00 tarihleri arasında  üretime ara verilmesine karar verilmiştir.       

Bu süre dahilindeki mesai günlerinde periyodik planlı bakımlar, yıl sonu sayım ve envanter çalışmaları, yıl kapanışı ve açılışı işlemleri gibi süreçlerin yürütülmesi için gerekli idari birimler çalışmalarına devam edecektir. 

Kamuoyuna saygıyla sunulur."

          

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<