Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

MARBL İhracat Yıldızı Oldu!

Tureks Turunç Madencilik yılın en fazla ihracat yapan 4. firması seçildi. İşte detaylar...

Resim X2WkP8xY31
Google News

Ege Maden İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen 2022 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde, Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Ticaret A.Ş. %100 bağlı ortaklığı olan "Tureks-GM Mermer Granit San. Tic. Ltd. Şti.", EMİB İşlenmiş Doğaltaş İhracatı Kategorisinde "En Fazla İhracat Gerçekleştiren 4. Firma" ödülüne layık görüldü.

KAP Açıklaması:

"Ege Maden İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen 2022 Yılı İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde, Şirketimizin tüm ihracat işlemlerine aracılık eden %100 bağlı ortaklığımız "Tureks-GM Mermer Granit San. Tic. Ltd. Şti." , 2022 Yılı EMİB İşlenmiş Doğaltaş İhracatı Kategorisinde "En Fazla İhracat Gerçekleştiren 4. Firma" ödülüne layık görülmüştür. Ödülümüz 20 Aralık 2023 Çarşamba günü saat 19:00'da İzmir'de gerçekleştirilen tören ile bağlı ortaklığımıza takdim edilmiştir.

Türk mermerini dünyada hak ettiği yere getirmekteki çabamız ve kararlılığımızın sonucunu aldığımız bu ödülle duyduğumuz sevincimizi siz değerli yatırımcılarımız ile paylaşmaktan onur duyarız.

Yatırımcılarımızın ve Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Yorumlar (1)
Güzel başarı ytd değildir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<