Euro 37,07
Dolar 34,22
Sterlin 44,52
Altın 3.008

MARBL Amerika'dan 12 Adet Rezidans İçin Sipariş Aldı

MARBL, Ritz Reserve Projesi İçin Önemli Mermer Tedarik Anlaşması İmzaladı

Resim FJwvQx0AS6
Google News

Tureks Turunç Madencilik İç ve Dış Ticaret A.Ş., Ritz Reserve'nin 12 rezidans inşaatından oluşan prestijli projesi için Marble Systems Inc. ile mermer tedarik anlaşması imzaladı.

İlk rezidans siparişi, toplamda 167.000 Amerikan Doları değerindedir.

Teslimatlar, Ocak 2024 döneminde başlanacak ve projenin ilerleyen aşamalarına paralel olarak devam edecektir.

KAP Açıklaması:

"Şirketimizin Amerika'da mukim bağlı ortaklığı Marble Systems Inc. Porto Riko'nun Dorado şehrinde bulunan Ritz Reserve'nin 12 rezidans inşaatından oluşan projesi için mermer tedarik anlaşması yapmış olup ilk rezidans siparişi Marble Systems Inc tarafından  alınmıştır. Her rezidans için sipariş toplamı 167.000 Abd Doları olup Ocak 2024 döneminde teslimat yapılmaya başlanılacaktır. Her bir birimin teslimatının tamamlanmasını takiben diğer rezidansın mermer tedarik işlerine geçilecektir."

Yorumlar (1)
1435 29 l arginine levitra no me funciona
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<