Euro 37,20
Dolar 34,28
Sterlin 44,72
Altın 2.989

Halka Arzdaki Son 5 Hissenin Güncel Durumu !

Halka Arzdaki son 5 hissenin güncel durumu! Hangi hisse beklentinin üstüne çıktı ? Detaylar haberin devamında...

Resim IEw3ueA7od
Google News

Geçtiğimiz haftalarda  HAT-SAN GEMİ İNŞAA BAKIM ONARIM DENİZ NAKLİYAT SAN. TİC. A.Ş. (HATSN), ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.(ADYGO), REEDER TEKNOLOJİ SANAYİ ve TİCARET A.Ş.(REEDR), GIPTA OFİS KIRTASİYE ve PROMOSYON ÜRÜNLER A.Ş.(GIPTA),TARKİM BİTKİ KORUMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.(TARKM) halka arz olan şirketlerden bazıları.

Bu şirketlerden bazıları beklentileri karşılarken bazıları beklentinin üstüne çıkıp yatırımcıların yüzünü güldürdü.

Halka arz sonrası (HATSN) %77, (ADYGO) %29, (REEDR) %89, (GIPTA) %61 artarak beklentiyi karşılarken (TARKM) %279 artarak yatırımcılarını sevindirdi.

 Halka Arz Nedir ?

Halka arz, hisse senetlerinin çok sayıda ve önceden bilinmeyen yatırımcılara çağrı ve ilan yoluyla satışıdır. Şirketlerin, özkaynak yoluyla hisse senedi ihraç ederek fonlama sağlaması olarak da tanımlanır. Bunun dışında, şirketlerin kaynak ihtiyaçlarını karşılamak için yabancı kaynaklardan borç alması da mümkündür.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<