Euro 37,07
Dolar 34,18
Sterlin 44,50
Altın 2.979

Halka Arzda Duyurulmuştu! MSB Galvanizleme Şirketine Güvenlik Belgesi Verdi

Kıraç Galvaniz (TCKRC) tarafından KAP'a yapılan bildirimde MSB’den güvenlik belgesi alınmasına ilişkin açıklamada bulunuldu.

msb-onay
Google News

16 Ekim 2024 tarihinde Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (TCKRC) Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimde Milli Savunma Bakanlığı Tesis Güvenlik Belgesi Alınması hakkında detaylara yer verildi.

Yapılan bildirimde Kıraç Galvaniz'in halka arz izahnamesinde yer vermiş olduğu Savunma Sanayi alanında gizlilik dereceli bilgiye erişebilecek kişiler için Şahıs Güvenlik Belgeleri ve Tesis Güvenlik Belgesi alımı ile ilgili çalışmaları başlattığı hususu ile ilgili olarak, Türkiye Cumhuriyeti Savunma Sanayii Milli Güvenlik Bakanlığı'nca Savunma sanayiyle ilgili faaliyetleri gerçekleştiren yürürlülükteki 5202 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat ile NATO Güvenlik Talimatı esaslarına göre tesiste Tesis Güvenlik Denetimi yapıldığı, yapılan denetim sonucu Milli Savunma Bakanlığından Şirkete 30.09.2029'a kadar geçerli olan Tesis Güvenlik Belgesi verildiği ifade edildi.

TCKRC Kap Açıklaması Şu Şekilde:

"Şirketimizin halka arz izahnamesinde yer vermiş olduğu Savunma Sanayi alanında gizlilik dereceli bilgiye erişebilecek kişiler için Şahıs Güvenlik Belgeleri ve Tesis Güvenlik Belgesi alımı ile ilgili çalışmaları başlattığı hususuyla ilgili olarak, Türkiye Cumhuriyeti Savunma Sanayii Milli Güvenlik Bakanlığı tarafından, Savunma sanayi ile ilgili faaliyetleri düzenleyen yürürlülükteki 5202 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat ile NATO Güvenlik Talimatı esaslarına göre tesisimizde Tesis Güvenlik Denetimi yapılmış olup, yapılan denetim sonucu Milli Savunma Bakanlığından Şirketimize 30.09.2029 tarihine kadar geçerli olan Tesis Güvenlik Belgesi verilmiştir.

Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur."

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<