Euro 37,21
Dolar 34,24
Sterlin 44,70
Altın 2.990

Halka Arz Sonuçları Açıklandı! Şeker Yatırım Kaç Lot Verdi?

Şeker Yatırım (SKYMD) halka arz sonuçları açıklandı. Halka arzdan yatırımcılara kaç lot geldi? Detaylar haberin devamında...

Resim 29RCQUsNMK
Google News

Şeker Yatırım'ın gerçekleştirdiği SKYMD halka arzı, 30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde talep toplama süreci ile sona erdi. İki iş günü boyunca gerçekleştirilen talep toplama sürecinde, toplamda 60.000.000 TL nominal değerli paylar, eşit dağıtım yöntemiyle halka arz edildi ve pay başına 7,00 TL fiyat belirlendi.

Halka arzın toplam büyüklüğü 367,500,000 TL'ye ulaştı ve SKYMD'nin halka açıklık oranı %33,87 olarak kayıtlara geçti. Dağıtım sonuçları 18.30'da katılımcılara açıklandı ve başarılı bir sürecin ardından katılımcıların hesaplarına geçti.

SKYMD halka arzında, maksimum 19 lot (133 TL) dağıtım gerçekleştirildi.

Yorumlar (0)
Henüz yorum yapılmamış.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
<